Mobiilikampanja
1.9.2021

Vaa­te­kaup­pa

By Tuo­ri­nie­mi Vas­tuul­lis­ta muotia. Kaikki tuotteet on val­mis­tet­tu Suomessa.
Mobiilikampanja

Mobiilikampanjan Alennuskoodi :Syksy2021 -  Alennuskoodi Syksy2021 asiakkaana saat 10% säästön ensimmäiseen tilaukseesi!


Vastuullinen valinta

Valmistamme neuleita Suomessa, neulomomme on Liedossa. Olemme valmistaneet neuleita vuodesta 1980.

Käytämme materiaaleina luonnonkuituja. Lankoina ovat on 100 % mulesing-vapaa merinovilla ja 100 % luomupellava.

Merinovilla on miellyttävän pehmeä materiaali. Merinovilla takit, puserot ja asusteet on valmistettu erityisellä neuletekniikalla, joka antaa tuotteille kauniin ulkonäön.  Valmistemme Kaislakerttu Lehtovaaran suunnittelemat neuleet neulekoneella, jolla voi muista neulekoneista poiketen käyttää runsaasti värejä. Näitä neuleita on helppo yhdistää eri värisiin pukeutumisen asukokonaisuuksiin.


Etgraf neuleet ovat Marja-Riitta Bottaksen ja Mikko Aimo-Koiviston suunnittelemia. Niitä valmistamme merinovillasta ja pellavasta.

Pellava on luontoystävällinen materiaali. Pellavan viljely onnistuu kuivahkoilla kasvualustoilla, jolloin sen käyttäminen säästää pohjavesiä. Pellava tuntuu iholla miellyttävältä sen hyvän kosteuden imemiskyvyn ansiosta. Se on myös antistaattista, joka takaa neuleen hyvän laskeutuvuuden. Pellava on antibakteerinen ja sen pinta on likaa hylkivä. Se ei nyppyynny eikä ole allergeeninen. Mikäli et ole koskaan kokenut miltä pellava tuntuu neuleena, suosittelemme kokeilemaan sitä.


Tuo­ri­nie­mi Dream Oy

Frant­sin­ka­tu 2 C 17

20540 Turku

Luu­mäen­tie 10

21420 Lieto

Markku Tuo­ri­nie­mi

044 0244111

markku@tuo­ri­nie­mi.fi


Mobiilikampanjan Alennuskoodi :Syksy2021 -  Alennuskoodi Syksy2021 asiakkaana saat 10% säästön ensimmäiseen tilaukseesi!

Tervetuloa Verkkokauppaan

https://www.tuoriniemi.fi/kauppa/


Mobiilikampanja
Mobiilikampanja

Mobiilikampanja

Tervetuloa Mobiilikampanja TV-Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Teemoina :Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Mobiilikampanja on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

Mobiilikampanja

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi

2021© Mobiilikampanja . Kaikki oikeudet pidätetään.